post

Det finns ett stort antal möbler som verkligen kan få ens hem att skina, men det finns ingenting som fulländar mästerverket mer än en vacker vinkyl eller ett exklusivt vinställ. Oavsett om man bara menar att tillbringa tid tillsammans med familjen eller regelbundet bjuder hem vänner, kollegor och andra bekanta till sin bostad kan ett vinställ se till så att många förbluffade och imponerade ansikten riktas mot en. Inte är ett vinställ dock enbart fint, utan det är självklart även mycket praktiskt för att förvara ens vinflaskor på ett säkert och smidigt sätt. Vinställ kan variera mycket stort i kvalitet, och just därför är det av yttersta vikt att man väljer en butik som verkligen vet var skåpet ska stå.

 

Det är hos WineAndBarrels som man finner allt

 

Om det är vinställ som intresserar en tack vare praktisk förvaring har butiken WineAndBarrels definitivt mycket att erbjuda. Med deras stora utbud av vinställ i ett flertal olika färger, mönster och material kommer man absolut att hitta någonting som passar en oavsett vem man är. Vad sägs om ett vinställ i exempelvis metall, trä eller akryl. Beroende på hur ens bostad ser ut kommer ett av dessa material att passa som handen i handsken. Det som är så positivt med WineAndBarrels är – utöver deras högkvalitativa produkter – att leveransen endast tar ett få dagar. Om man för någon anledning skulle ångra sig har man nästan en hel månad på sig att skicka tillbaka produkten och ångra sitt köp.

 

Vilka är WineAndBarrels?

 

Dörrarna för denne förträffliga webbutik öppnades år 2008, och sedan dess har de sannerligen lyckats med att vinna besökarnas hjärtan. Det hela började med Jakob Dau – innehavaren av WineAndBarrels. Han gav sig ut på en resa runt i Europa för att få tag på leverantörer som kunde erbjuda honom vinfat till hans vingård som låg belägen på Langeland. Det var i just Ungern och Frankrike som han lyckades finna fantastiska handgjorda fat. Fat var nämligen just det som såldes från början, men snart gick det över till att även inkludera vinhyllor samt möbler som var gjorda förhand. Sist men inte minst kom vinkylarna och ett flertal ytterligare vinprodukter, vilket blev till den WineAndBarrels som man känner till idag.

 

De övriga produkterna som inte får missas

Det är visserligen sant att WineAndBarrels har blivit mycket kända tack vare deras förträffliga vinställ och vinkylar, men dessa är inte de enda produkterna som man kan hitta i denne webbutik. Vi är alla medvetna om att stämningen kan göra mycket när man ska sätta sig ner för att dricka ett utsökt glas vin, och just därför erbjuder WineAndBarrels exempelvis mycket harmonisk och mysig belysning som kan göra varje kväll trevligare. Utöver belysningen och vinet i sig självt behöver man ha någonstans att sätta sig ner, och även detta kan WineAndBarrels stå till tjänst med i form av vinmöbler. Exempel på dessa är bord av trä och stolar som är formade som champagneproppar.

 

Om det inte finns några glas att fylla kan man hos WineAndBarrels införskaffa sig några urläckra glas. Kanske är man i behov av en karaff, ett vitvinsglas, ett rödvinsglas eller ett champagneglas. I vilket fall som helst har man allt som man behöver och lite mer i denne webbutik. Sist men inte minst ska man inte blicka bort från presenttipsen som ser till så att man får den perfekta gåvan till någon man tycker om som passar inom ens prisklass. Om man fortfarande skulle undra över någonting finns det både ett telefonnummer som man kan ringa samt en mejladress som man enkelt kan kontakta. Lycka till med vinshoppandet!